Viyo Recuperation

Gesloten
Gebruikersavatar
Neeltje
Advies PZ-Can
Berichten: 72910
Lid geworden op: 13 mar 2009 17:48
Insuline: was Caninsulin

Viyo Recuperation

Bericht door Neeltje » 26 sep 2014 10:43

Wat is recuperatie?
Terwijl herstel doorgaans gekoppeld is aan intensive care-patiënten, is recuperatie een breder begrip dat wordt gebruikt voor dieren die in een staat van katabole stress verkeren. Recuperatie betekent per definitie het dier terugbrengen in de normale staat van gezondheid.

Wat is Viyo Recuperation?
Viyo Recuperation is een nieuw product en nieuwe productcategorie voor de dierenartsenpraktijken. Het is een doorbraak in de recuperatietherapie van katten en honden na operatie of bij ernstige verzwakking, en het helpt ze om gedurende de recuperatieperiode van 14 dagen weer optimaal gezond te worden. Het dient niet als vervanging van een product dat momenteel op de markt is.
Viyo Recuperation is een bijzonder smakelijke recuperatievloeistof, laag in calorieën. Het bevat alle essentiële voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren) en kan worden beschouwd als het meest complete, 100% natuurlijke, nutraceutische voedingsmiddel zonder artificiële kleurstoffen of conserveermiddelen, dat momenteel verkrijgbaar is.


Wanneer wordt Viyo Recuperation gebruikt?
Viyo Recuperation wordt toegepast in postoperatieve situaties, bij ernstig verzwakte en oudere huisdieren, en eveneens als gezondheidsboost voor puppies en jonge katjes.
Dierenartsenpraktijken gebruiken het product in katabole stressomstandigheden, bijvoorbeeld voor anorectische, uitgeputte, ernstig verzwakte, zwakke of geriatrische huisdieren, voor kankerpatiënten of na een operatie, maar ook als extra boost voor puppies en jonge katjes na vaccinatie. Het product werkt ook ondersteunend voor honden en katten in kennels, bij gastro-intestinale patiënten (gevallen van parvovirose bijvoorbeeld), bij pancreatitis, chronisch nierfalen, problemen van de lever en andere aandoeningen. Kipallergie en IBD zijn de enige contra-indicaties voor het toedienen van Viyo Recuperation.

Gebruik van Viyo Recuperation
Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om Viyo Recuperation 14 dagen te gebruiken. De eigenaar van het huisdier wordt betrokken bij het recuperatieproces van het dier aangezien de hond of kat grotendeels thuis zal verblijven voor beter en sneller herstel.


Hoe wordt Viyo Recuperation gebruikt?
Voor optimale opname van alle voedingsstoffen wordt Viyo Recuperation idealiter onverdund toegediend, 's morgens vóór de eerste maaltijd.

Viyo Recuperation bevat alle voor honden en katten essentiële voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren) en kan worden beschouwd als het meest complete, 100% natuurlijke nutraceutische voedingsmiddel zonder artificiële kleurstoffen of conserveermiddelen dat momenteel verkrijgbaar is. Het is een prebiotisch product dat inuline en fructo-oligosachariden bevat voor ondersteuning van de darmflora en het immuunsysteem. Er geldt geen leeftijdsbeperking voor het gebruik. Viyo Recuperation kan worden gecombineerd met alle soorten diëten – zelfs therapeutische – zonder ook maar enig negatief effect te hebben. Het levert daarnaast ook een extra hoeveelheid van de voedingsstoffen die bewezen belangrijk zijn voor recuperatie, namelijk glutamine, arginine, taurine en omega 6 & 3 vetzuren.

analyse:
vet 2,1%; ruw eiwit 2,8%; ruwe celstof 0,2%; ruwe as 1,17%; koolhydraten 47.75%; vocht 88%.

bron: http://viyorecuperation.com/nl
Gesloten