Wie meldt zich aan voor het oppasnetwerk?

Stichting Beertje
Berichten: 19
Lid geworden op: 20 jul 2016 19:06
Insuline: was Lantus
Woonplaats: Thuis van Stichting Beertje is in Maarn
Contacteer:

Wie meldt zich aan voor het oppasnetwerk?

Bericht door Stichting Beertje » 17 aug 2018 19:55

Doen jullie mee? We zijn met het Suikerkattenpunt een oppasnetwerk gestart.

Iedereen, (bijna) alle mensen op dit forum dus, die een suikerkat heeft of heeft gehad weet dat een avondje uit, of later thuis komen van je werk bijvoorbeeld, vaak betekent dat je je suikerkat niet kunt spuiten. Dat is natuurlijk niet fijn voor de lieverd. Daarom zijn wij gestart met het opbouwen van een oppasnetwerk. Zodat de eigenaren gewoon eens weg kunnen en hun kat dan gewoon zijn of haar insuline kan krijgen.

Wie weet zit er wel iemand in je buurt die je kat voor jou wil spuiten als je weg bent.
Kijk daarvoor op de "oppas gezocht pagina" van onze website https://www.suikerkattenpunt.nl/oppasgezocht

Of misschien wil je zelf wel een suikerkat in je omgeving spuiten als de eigenaar dat een keertje niet kan doen? Dat is handig want ervaring daarmee heb je (mogelijk) al :-).
Kijk ook op https://www.suikerkattenpunt.nl/oppasgezocht en vul je gegevens in op het formuliertje op die pagina, wij plaatsen je gegevens dan op onze website. Wie weet word je al heel snel benaderd om een keer in te springen bij een suikerkat in je eigen omgeving.

Wij hopen natuurlijk dat met het opbouwen van het oppasnetwerk er uiteindelijk meer suikerkatten thuis kunnen blijven wonen. Jullie hulp is van harte welkom daarbij.
Plaats reactie