LIEVE RODE BELLA, wie helpt haar,

Geisha
Berichten: 1232
Lid geworden op: 18 nov 2014 22:06
Insuline: Lantus
Woonplaats: Zaandam

LIEVE RODE BELLA, wie helpt haar,

Bericht door Geisha »

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2&sfnsn=mo
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2&sfnsn=mo

LIEVE RODE BELLA, wie helpt haar,

Bella, 5 jaar, is een bijzonder lieve en knuffelige poes. Ze ligt graag bij je in de buurt en als ze gelukkig is kneedt ze met beide pootjes in de lucht. Of ze zoekt een rustig plekje op in huis waar ze zich even kan terugtrekken.

Ze houdt van spelen, met de kattenhengel of laserlicht. ‘2x daags krijgt ze een injectie insuline en ze krijgt diabetesvoer. En dat gaat prima. We zijn nu in overleg met de dierenarts of we de injecties kunnen afbouwen en of ze misschien op alleen dieetvoer kan. Maar voor nu is het 2xpd. Haar gebitje laten we nog schoonmaken, dat kan in overleg.

Ze is katten, kinderen en honden gewend maar let op: ieder kind, kat en hond is weer anders.

Bella was van mijn moeder en ik verzorg Bella nu. Alleen moet ik voor mijn werk regelmatig langdurig naar het buitenland, waardoor zij alleen komt te zitten en zij haar medicijnen niet kan krijgen. Haar telkens naar opvang of pensions brengen komt haar niet ten goede.

Ze is aanhankelijk, een allemansvriend en voor haar leeftijd best nog lekker speels. Ik zoek nu een super liefdevol geschikt thuis voor haar maar zal proberen om altijd haar vangnet te blijven.
-------

Bella is niet op de Poezenboot en u heeft rechtstreeks contact met de huidige huisgenoot. [email protected]
Heeft u ervaring met katten en wilt u kenniskomen maken met Bella neem dan contact op. We gaan duimen dat iemand haar helpt.
Saartje - Lantus

Bas - ProZinc uit asiel 8 december 2018

Geisha - Caninsulin
Geisha geboren 9 juni 2001. Uit het asiel 5 april 2013. Overleden 31 mei 2017
Plaats reactie