Hootch dierentehuis ter Morse

Geisha
Berichten: 1232
Lid geworden op: 18 nov 2014 22:06
Insuline: Lantus
Woonplaats: Zaandam

Hootch dierentehuis ter Morse

Bericht door Geisha »

https://dierenasielstadskanaal.nl/index ... jw3FNpyYFo

Zijn radje draait, maar...

Nouja, laten we zeggen dat Hootch het licht niet heeft uitgevonden. En des te meer houden we van hem! Hij heeft een heerlijke onnozele uitdrukking in zijn ogen, wat hem ontzettend aandoenlijk maakt om te zien. Combineer dat met zijn zachte karakter en je haalt een heerlijke kater in huis!

Hij is al op 10 jaar oud geschat en gezien zijn gehavende oren denken we dat hij veel buiten heeft rond gewandeld en de nodige klappen heeft geïncasseerd. Toch blijft deze goedzak de vriendelijkheid zelve en wil hij weinig anders dan luieren en knuffelen. Ohja, en lekker snoepen natuurlijk! Want voor iets lekkers is Hootch altijd wel in. Maar houd hem in de gaten, want van snaaien en luieren is nog nooit iemand slanker geworden.

We weten niet zo goed hoe Hootch het doet met kinderen of honden, hij lijkt op dit moment alles gelaten over zich heen te laten komen. Zekerheden hierover kunnen we natuurlijk nooit geven, maar neem de kinderen gerust mee voor een kennismaking. Houd daarbij wel in gedachten dat het om een al wat oudere kat gaat en hij niet zit te wachten op een polonaise aan zijn lijf. Ondanks dat Hootch op straat is gevonden, beginnen wij ons af te vragen of hij opnieuw zijn buurt zou willen verkennen. Hij lijkt het allemaal wel prima te vinden binnen in zijn mandje op de vloerverwarming! Luxe went natuurlijk ook snel. Toch is de kans wel aanwezig dat hij op den duur zijn luie uurtje wil verplaatsen naar buiten in de zon.

Er is nog een reden dat Hootch zijn buitenavonturen gestaakt moeten worden: er is suikerziekte bij hem geconstateerd. Dit betekent dat hij op gezette tijden, alleen zijn eigen, vaste hoeveelheden eten mag krijgen. Daarnaast moet hij ook twee keer per dag, met een tussenpoos van twaalf uur, geïnjecteerd worden met insuline. Dit is totaal niet spannend of moeilijk en ook Hootch laat het allemaal zonder morren gebeuren. Het vergt alleen wel een voorspelbare dagplanning van zijn eigenaar, maar we kunnen je garanderen: Hootch is dit meer dan waard!

Wil je dit met eigen ogen beoordelen? Mail ons dan even je telefoonnummer, dan nemen wij contact op!
Saartje - Lantus

Bas - ProZinc uit asiel 8 december 2018

Geisha - Caninsulin
Geisha geboren 9 juni 2001. Uit het asiel 5 april 2013. Overleden 31 mei 2017
Plaats reactie