Peter zoekt een gouden mandje zonder andere huisdieren

Stichting Beertje
Berichten: 10
Lid geworden op: 20 jul 2016 19:06
Insuline: was Lantus
Woonplaats: Thuis van Stichting Beertje is in Maarn
Contacteer:

Peter zoekt een gouden mandje zonder andere huisdieren

Bericht door Stichting Beertje »

Kijk eens mooie 7 jarige Peter met diabetes. Hij heeft nog een heel leven voor zich. Hij zoekt een rustig for-ever plekje zonder andere katten, want die vindt hij ECHT niet leuk. Dat betekent dat hij nu in een apart deel van het huis zit. Hij krijgt natuurlijk wel veel lieve aandacht, maar dat is geen situatie om de rest van zijn leven in te zitten.

Peter werd aangemeld bij ons, Stichting Beertje, wij vangen echter alleen senior diabeteskatten op dus hij was voor ons echt te jong. Thuis woonde hij met een andere kat, dus ergens in opvang met andere katten leek geen probleem. Gelukkig was er direct plek bij Stichting SoS Kit en Kat. Daar wonen echter meerdere katten en Peter vindt dat helemaal niet leuk, hij lijkt ze zelfs eng te vinden; hij werd boos, hij werd ziek. Gelukkig veranderde dat toen hij zijn eigen plekje kreeg in huis. 2x per dag insuline geven en af en toe zijn glucose meten gaat (nu) prima.

Deze bescheiden Peter heeft nog een heel leven voor zich, apart in een deel van het huis zitten met regelmatig aandacht is natuurlijk niet hetzelfde als een for ever gouden mandje zonder veel drukte helemaal voor jezelf.
Misschien staat zijn gouden mandje wel bij u? Of weet u iemand waar dat mandje zou kunnen staan?

Samengevat, deze mooie kerel zoekt:
een eigen plekje met rustige baasjes en aandacht voor hem alleen, dus géén andere huisdieren. Oudere kinderen geen probleem, jongere kinderen niet.
Peter zou naar buiten kunnen, op een balkon of in de tuin, heel erg lekker vinden maar dit is niet nodig als hij verder voldoende ruimte in huis heeft.
Meer weten? Neem contact op met Ingrid van Stichting SoS Kit en Kat via telefoon of app 06 48670261.
of Emilie van Stichting Beertje via [email protected]

Dit bericht doorsturen naar mensen die u kent zou Peter ook reuze helpen. Wie weet staat zijn gouden mandje wel bij hen 😊.
Zijn diabetes behandelen is niet moeilijk, eventueel kunnen wij daar, blijvend, bij begeleiden.

Afbeelding
Plaats reactie